ONGEDIERTESERVICE VOOR UW BEDRIJF

OngedierteService is Nederlands beste ongediertebestrijder bij bedrijven geworden, door met elke klant samen te werken en de voor u meest effectieve oplossing te ontwikkelen. Onze vakbekwame bestrijdingstechnici adviseren u op het gebied van preventie, tijdens hun reguliere bezoeken, zodat uw bedrijf vrij blijft van ongedierte.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze vakbekwame bestrijdingstechnici hebben alle hun VCA certificaat.

Laat OngedierteService proactieve benadering op het gebied van ongediertepreventie en ongediertebestrijding in een zakelijke omgeving uw onderneming maximaal beschermen tegen ongedierte.

ONGEDIERTE? NEEM DIRECT CONTACT OP!

Heeft u ongedierte in uw bedrijf ontdekt, bel dan direct met OngedierteService op het nummer +31 (0)85 00 10 250 . Ongedierte plant zich razendsnel voort. Daarnaast leven de meeste ongediertesoorten ‘s nachts. Ongedierte kan dus al een behoorlijke tijd in uw bedrijfspand leven, voordat u het ontdekt.

Als u contact opneemt met OngedierteService voor een ongedierteprobleem, informeert onze medewerker kort naar uw situatie en maakt direct een afspraak met u, zodat onze verkoopadviseur het probleem op uw locatie met u kan bespreken. Tijdens deze afspraak voert de verkoopadviseur een vrijblijvende inspectie en risico inventarisatie uit, om het probleem goed vast te stellen.

Op basis van deze risico inventatisatie en uw wensen doet de adviseur u een voorstel voor de bestrijding en preventie van het ongedierte. In overleg met u sluiten we een serviceovereenkomst af, zodat u ook in de toekomst beschermd bent tegen binnendringend ongedierte.

HET HELE JAAR DOOR BESCHERMD TEGEN ONGEDIERTE

Veel bedrijven hebben een servicecontract met OngedierteService waarmee ze het gehele jaar door beschermd zijn tegen ongedierte. In dit contract staat hoe vaak per jaar een vakbekwame, lokale bestrijdingstechnicus bij u langs komt, en welke ongediertesoorten hij bestrijdt en/of monitort.

Tijdens de servicebezoeken controleert de bestrijdingstechnicus de huidige situatie binnen uw bedrijf. Hij kijkt of er activiteit van ongedierte is, indien er ongedierte wordt aangetroffen start hij direct de bestrijding, hij onderhoudt de geplaatste vallen en lokazen, voert preventieve acties uit en geeft u advies over hygiëne, voorraadbeheer en bouwkundige staat van uw pand.

Met een servicecontract van OngedierteService bent u het gehele jaar door op de hoogte van eventuele ongedierteproblemen. Daarnaast laat u zien dat u ongedierte serieus neemt. Onze medewerkers zijn uitgebreid opgeleid in het herkennen van de signalen van ongedierte. Zij zullen eventuele problemen tijdens hun inspectie opmerken, voordat u dat zelf doet.

ONGEDIERTEBESTRIJDING IN UW BEDRIJF

Indien u uw ongedierteprobleem door OngedierteService laat oplossen, zal onze bestrijdingstechnicus contact met u opnemen om een afspraak te maken voor de bestrijding en preventie. Wij komen langs op een voor u geschikt tijdstip, dit kan zowel binnen als buiten openingstijden van uw bedrijf zijn.

Onze bestrijdingstechnicus voert de bestrijding uit, vertelt u welke werkzaamheden hij heeft verricht en eventueel wat u zelf kunt doen om ongedierte in de toekomst te voorkomen. Zijn werkzaamheden en bevinden rapporteert hij ook in digitaal logboek, ons online rapportagesysteem waarmee u 24/7 toegang heeft tot uw gegevens omtrent ongediertepreventie en ongediertebestrijding.

In sommige gevallen zal onze bestrijdingstechnicus u ook adviseren gaten dicht te maken, zodat ongedierte niet meer uw bedrijfspand binnen kan dringen of zich verder binnen uw bedrijf kan verspreiden. Eventueel kunnen wij deze preventieve werkzaamheden ook voor u uit