HOUTBESCHERMING

Houtworm kan tot 10 jaar onopgemerkt in hout verblijven. Ons team van specialisten hebben jaren lange ervaring in het effectief behandelen van houtworm en het vroegtijdig op te sporen en te behandelen.

INSPECTIE

In de eerste face gaan wij kijken met welke houtworm soort u te maken heeft en de bouwkundige staat van het aangetaste hout. daarbij worden wat vragen met uw doorgenomen en uw wensen en behoefte in acht genomen. Hierop volgt een offerte en een inspectierapport op maat. Na goedkeuring kunnen onze specialisten binnen 48 uur starten en met de bestrijding van de houtworm beginnen.

BESTRIJDING

Na het stofvrij hebben gemaakt van het hout, wordt er geïnjecteerd of een oppervlakte behandeling uitgevoerd afhankelijk van de houtworm soort.  Door de capillaire werking van het hout, wordt het bestrijdingsmiddel in het hout opgenomen. Daarbij nemen wij preventieve maatregelen, zodat u definitief van uw houtaantasters af bent.

Tijdens de houtwormbestrijding werken onze specialisten altijd volgens de strengste veiligheidsnormen. U kunt daarom tijdens en na de bestrijding tot 48 uur niet van het object in gebruik nemen. Direct na de bestrijding starten wij met grondige ventilatie raden wij dan ook altijd ten zeerste aan. Na 48 uur kunt u het object weer betreden. Het is wel verstandig om doorgaans te blijven ventileren voor de geur. Daarbij krijgt u altijd een garantiecertificaat van OngedierteService. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u altijd met ons contact opnemen.