Foodtrace

Werkt uw organisatie met de hygiënecode of een daarop gebaseerd voedselveiligheidssysteem? Dan is het zelf-controlesysteem van FoodTrace voor u een goede manier om de kwaliteit en voedsel in uw bedrijf te waarborgen.

FoodTrace is de software oplossing voor alle registraties met betrekking op alle hygiënecodes. Met het zelfcontrolesysteem van FoodTrace werkt u constructief aan het toepassen van de hygiënecode. U kunt hiermee niet alleen het FoodTrace Keurmerk krijgen. Bedrijfslocaties die langdurig goed scoren, komen ook onder verminderd toezicht van de NVWA te staan. Deze zogeheten groene locaties op de horeca inspectiekaart van de NvWA .

ZELFCONTROLESYSTEEM HYGIËNECODE FOODTRACE

De hygiënecode beschrijft hoe bedrijven hygiënisch kunnen werken met voedsel. De NVWA handhaaft deze hygiënecode. Controles door de NVWA worden niet van te voren aangekondigd. Het is raadzaam deze controles niet af te wachten en zelf preventieve maatregelen te nemen in voedselveiligheid. Bovendien vertrouwen uw klanten er op dat u veilig voedsel levert. Foodtrace is u graag van dienst in het verantwoord toepassen van de hygiëne code.

VOORDELEN ZELFCONTROLESYSTEEM FOODTRACE

  • Het platform is altijd op maat gemaakt en daarmee toepasbaar op ieder bedrijf.
  • Live support van onze service medewerkers.
  • U blijft up-to-date op de nieuwste wetgeving met betrekking tot hygiënecodes.
  • Geen hoge kosten van keuringen.
  • U kunt de rapportage overal opvragen en raadplegen. Zo houdt u altijd overzicht over verschillende afdelingen binnen uw onderneming.
  • Bij het afwijken van een norm, krijgt u direct een telefoontje van onze specialist.

VOORDELEN KEURMERK VOEDSELVEILIGHEID FOODTRACE

Door het voeren van het FoodTrace Voedselveiligheid toont u bij zowel uw gasten, medewerkers als bij de toezichthouder aan dat u voldoet aan de voor u geldende wet- en regelgeving.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over werken met de hygiënecode en ons software? ga dan naar onze website of bel 085 0010 250

FoodTrace